...ved foten av Slogen

Frakt og betaling

Frakt:
I kassen velger du mellom brevsending uten sporing til kr 75,- eller Pakke med sporing til kr 125,-.

Leveringstid:
Bestillinger pakkes og sendes ut 1-2 ganger pr uke – eller oftere om det er mange bestillinger. Jeg benytter Posten og Helt Hjem som transportør, og ved Postens brevsending uten sporing skal det ta ca 2-7 dager til hele Norge. Pakke med sporing tar 1-5 dager, men kan ta noe lengre tid til enkelte steder.

Om det du bestiller er en forhåndsbestilling eller en bestillingsvare vil antatt leveringstid eller leveringsdato være oppgitt i produktbeskrivelsen. Du kan få faktura fra Klarna på forhånd om det er sånn at jeg må forhåndsbetale varen jeg bestiller til deg.
Bestiller du flere varer sammen med bestillingsvarer vil alt sendes samlet når alle varene er på lager. Ønsker du heller dellevering kan du legge inn to bestillinger; én med lagervarene og én med bestillingsvarene.

Betaling:
Øye Landhandel benytter Klarna Checkout som betalingsløsning. Dette er helt trygt for deg som kunde, og etter at kjøpet er bekreftet velger du om du ønsker å betale med kort, faktura eller delbetaling.
Når ordren er bekreftet får du en ordrebekreftelse på e-post. Får du ingen mail, så sjekk søppelmappen din. Det hender den havner der. Det sendes automatisk ut e-post når bestillingen er mottatt, pakket og/eller sendt.
Faktura kommer i separat e-post fra Klarna.

Ved faktura- eller kontospørsmål må du ta kontakt med Klarna direkte da jeg ikke ser denne informasjonen.

Hente bestillingen:
Om du ønsker kan du etter avtale hente pakken din i Moss for å spare fraktkostnader. Skriv da når du ønsker å hente varene i kommentarfeltet helt til sist i bestillingen din.
Bestillinger kan hentes i Blåmeisveien 18, 1529 Moss.
I skoleferien om sommeren når landhandelen i Norangsfjorden på Sunnmøre er åpen, kan bestillinger hentes der.

Øye Landhandel drives i dag av Tone Nordang Pettersen, barnebarn av Anna Øye Nordang som drev butikken fra 1939-1979.
Landhandelen gjenåpnet sommeren 2020, og er åpen sommer og høst.
Nettbutikken er åpen hele året.

All search results